The Sims 4‘ün yeni Kıyafet ve Eşya Paketleri (Kit) duyurusu, hayranları kızdırdı. Oyuncular, bu paketlerin neden var olduğunu ve mevcut içeriklerin yenilenmesi yerine ücretli DLC olarak sunulmasını sorguluyor. Sims 4’te Herkes Aynı Şeyi Konuşuyor!

The Sims 4, iki yeni DLC Paketi duyurdu ancak hayranlar, sınırlı içeriklerinden dolayı memnun değil.

“Urban Homage” ve “Party Essentials” isimli paketler, bazıları zaten oyunda var olan eşyalara benzeyen az sayıda öğe içeriyor.

The Sims oyuncuları, geliştiricilerin daha önce yayımlanan ve içerik açısından yetersiz kalan Kitleri genişletmemelerine öfkeleniyor.

The Sims 4’e duyurulan yeni Kitler, oyuncuları şaşırtıyor. Elektronik Artes neden mevcut DLC’leri geliştirmiyor da yeni ücretli paketler çıkarıyor diye soruyorlar.

The Sims serisi hayranları, hayal kırıklığı yaratan güncelleme ve paketlere alışkın olsalar da son duyuru, ilginç bir tercih. Oyun içi bir alışveriş sepeti butonu ekleyen The Sims, oyuncuları açıkça daha fazla paket almaya teşvik ediyor. Hayranlar ise ücretli DLC’lerin niceliğinden çok kalitesine dikkat etmeye başladı.

Electronic Arts, daha önce sızan bilginin ardından resmen duyurduğu “Urban Homage” ve “Party Essentials” adlı Kitler, Sim Oluştur (CAS) ve Yapı Modu için birkaç eşya içeriyor.

Birçok oyuncu, Sims ekibi Maxis’in neden bu yeni eşyaları sadece ücretli olarak sunduğunu sorguluyor. Reddit kullanıcıları, neden mevcut bir paketi güncellemediklerini veya bu farklı öğeleri ücretsiz bir güncellemeyle oyuna eklemediklerini merak ediyor. Eskiden Twitter olan platformda, misc3ne isimli kullanıcı, Maxis’in “Party Essentials”daki eşyaları zaten var olan “Luxury Party Stuff” paketine kolayca ekleyebileceğini çünkü yeni kitteki eşyaların estetiğe uyduğunu ve hem yeni kitte hem de mevcut pakette çok az eşya bulunduğunu belirtti.

“Urban Homage” ve “Party Essentials” Kitleri Ücretli DLC İçin Çok Az Şey Sunuyor

Hayranlar The Sims 4’ün Para Kazanma Politikasından Yoruldu

“Urban Homage” kiti, en son Sims Oluştur güncellemesini yapan Ebonix ile ortaklık ürünü. 80’ler, 90’lar ve erken 2000’lerin estetiğine hitap eden parlak renkler ve tırnaklar, kıyafetler ve başlıklar için daha çeşitli seçenekler sunuyor. Bu eşyalar bazıları özgün olsa da, oyunda zaten varmış gibi görünen birkaç kıyafet içeriyor. Diğer bazı eşyalar, özellikle yeni başörtüsü, ücretsiz bir güncellemeyle oyuna eklenmeye daha uygun olabilirdi. Hayranlar kesinlikle bu yeni Kitlerden daha fazlasını görmeyi umuyordu. Memnun olmayan hayranlar, haklı bir noktaya parmak basıyor: Neden bazı eşyalar ücretsiz güncellemelerle eklenirken diğerleri ücretli DLC arkasına gizleniyor?

Her bir Kit 4.99 Amerikan Doları ancak iki Kit toplamda sadece 50 civarı eşya içeriyor ve bazıları mevcut CAS ve Yapı Modu eşyalarına benziyor.

Diğer oyuncular ise “Party Essentials”daki eşyaların ne kadar sıkıcı olduğunu belirterek, zaten var olan daha eğlenceli dekorasyonlar düşünüldüğünde bu eşyaların biraz sönük ve gereksiz olduğunu söylüyor. Maxis’in son birkaç Kit’te çıkardığı paketlerin kalitesiyle daha önceki paketlerin kalitesi arasında büyük bir fark var. Hayranlar, The Sims 4’ün ücretli içeriğinin toplam maliyetinin ne kadar arttığının farkına varıyor. Umarız, oyuncuların seslerini duyurmasıyla EA ve Maxis, hem The Sims 4 hem de gelecekteki projeler için ücretli DLC’leri azaltarak oyuncuları dinler. Sims 4’te Herkes Aynı Şeyi Konuşuyor!

Kaynak: Electronic ArtsRedditmisc3ne/X