Paranormal Activity serisinin hayranları için heyecan verici bir haber!

Bu ürkütücü serinin bir oyun uyarlaması yolda ve geliştirici ekip bu projeye filmi arkasındaki isimler. Yeni Paranormal Aktivite Oyunu Duyuruldu

DarkStone Digital tarafından geliştirilen Paranormal Activity: Found Footage, serinin hayranlarına yoğun korku ve yepyeni bilgiler vadediyor.

Found-footage tarzı korku oyunları, sürükleyici bir hikaye anlatımı sunarak Paranormal Activity serisinin oyun uyarlaması için ideal bir ortam hazırlıyor.

Outlast gibi alt türdeki geçmiş oyunların başarısı göz önüne alındığında, yaklaşan Paranormal Activity oyunu korku hayranlarının kaçırmaması gereken bir yapım olarak öne çıkıyor.

Paramount’ın popüler korku serisi Paranormal Activity’nin oyun uyarlaması geliyor! Hem geliştiricisi hem yayıncısıyla bu oyun, heyecan verici bir deneyim vaat ediyor. Eğlence dünyasında bir dev olan Paramount’un yarattığı Paranormal Activity filmleri, bulunmuş-görüntü (“found-footage”) korku türüne yeni bir ivme kazandırdı ve bu yaklaşım oyun uyarlaması için de zengin bir içerik imkanı sunuyor.

Korku oyunlarının yıllar içindeki evrimi, Resident Evil ve Alan Wake 2 gibi hayatta kalma odaklı yapımlardan The Last of Us gibi hikayeye ağırlık verenlere kadar uzanan, oldukça zengin bir alt tür yelpazesi yarattı. Korku türü, derin hikayeleri hem ilgi çekici hem de ürpertici bir şekilde aktarmada olağanüstü başarılı! Yeni Paranormal Aktivite Oyunu Duyuruldu

Korku türü sürekli geliştiğinden, “found-footage” korku oyunlarının popülaritesi de son yıllarda birçok oyuncuya kallavi korkular yaşattı. Paranormal Activity temalı bir oyunun geliştirilmesi için şu an tam zamanı!

Yayıncı DreadXP ve geliştirici DarkStone Digital, Paramount için Paranormal Activity: Found Footage adlı bir oyun üzerinde çalışıyor. The Mortuary Assistant ve My Friendly Neighborhood gibi bağımsız korku oyunlarıyla tanınan DreadXP ve DarkStone Digital, ürkütücü oyunlar yaratma konusunda oldukça başarılı.

Her iki oyunun da tek geliştiricisi ve DreadXP’nin ortak direktörü ve kreatif direktörü olan Brian Clarke, Paranormal Activity uyarlamasının geliştirilmesine öncülük ediyor.

Oyun hakkında:

  • Oyun, “found footage” (bulunmuş-görüntü) tarzında olacak.
  • Oyuncular, filmlerden tanıdığımız ürkütücü olaylara tanık olacak.
  • Oyunun hikayesi filmlerden bağımsız olacak.

Geliştirici ekip:

  • DreadXP: Bağımsız korku oyunları konusunda uzman bir yayıncı.
  • DarkStone Digital: The Mortuary Assistant ve My Friendly Neighborhood gibi oyunların geliştiricisi.

Oyunun çıkış tarihi:

  • Henüz belli değil.

Oyuncular ne bekleyebilir:

  • Gerilim ve korku dolu bir deneyim
  • Filmlerden tanıdığımız ikonik mekanlar ve olaylar
  • Yeni ve özgün bir hikaye

Paranormal Activity: Found Footage Duyuru Fragmanı

Paranormal Activity: Found Footage oyununun çıkış tarihi henüz belli olmasa da, geliştirici ekip oyuncuları neler beklediği konusunda bilgilendirdi. Oyun, yalnızca serinin meşhur “bulunmuş-görüntü” perspektifini benimsemekle kalmayacak, aynı zamanda serinin evrenini de genişletecek.

Daha önce Paranormal Activity’den ilham alan “bulunmuş-görüntü” korku oyunları olsada, serinin evrenine doğrudan bağlı resmi bir oyun heyecan verici bir gelişme.

Eğer The Mortuary Assistant korkutucuyduysa, deneyimlerimizi bu oyuna aktarıp daha tepkisel ve korkunç bir hayaletlik sistemi ile çıtayı yükseltiyoruz. Çok yoğun olacak!

paranormal aktiviti oyunu çıkıyor

paranormal aktiviti oyunu çıkıyor

Bulunmuş görüntü (“found-footage”) alt türü, oyuncuları hikayenin içine çekmenin basit ama etkili bir yolu olduğu için korku oyunlarına harika bir katkı sağlıyor. Outlast oyunu, bulunan görüntü tarzının korku oyunlarında ne kadar etkili olabileceğinin mükemmel bir örneğiydi. Bu başarının ardından çıkan oyunlar ise sonunda Paranormal Activity serisinin de bu tarzla uyarlanmasının önünü açtı. Zaten harika bir “bulunmuş görüntü” deneyimi yaratmak için gereken tüm malzemeye sahip olan bu seri, şüphesiz birçok korku oyunu meraklısının yakından takip edeceği bir oyun olacak.

Kaynak: https://gamerant.com/paranormal-activity-found-footage-game-announcement/